ACTUALITATEULTIMA ORĂ

El este tânărul de 18 ani, care a murit nevinovat, in cumplitul accident din Rădăuți. Drum lin printre stele!

El este tânărul de 18 ani, care a murit nevinovat, in cumplitul accident din Rădăuți. Vasile  Sacaleanu era elev in clasa a XI a la Grupul Scolar Agricol „Andronic Motrescu”.  Un tânăr care și-a luat viața în propriile mâni și încerca să se descurce pentru a face față vieții.

,, El era un baiat foarte la locul lui cuminte si  nvata bine. Își găsise un job pentru a se întreține,, ne dezvăluie una dintre colegele lui Vasile.

Astăzi, in jurul orei 12:25 pe raza municipiului Rădăuți s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor doi. Accidentul s-a produs pe strada Putnei, în interiorul municipiului Rădăuți, la ieșirea spre localitatea Gălănești. Un autoturism Audi înmatriculat în România dar prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă condus de un barbat de 21 ani (Vijelie Cristian Ionuț din com. Gălănești) a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de o femeie de 27 ani (Itcusi Andreea Georgiana din com. Dornești)care se angajase intr-un viraj la stânga pe o stradă secundară. Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul MiniCooper a virat stanga intrând în coliziune violenta cu un stâlp de energie electrică. În urma impactului un barbat din autorismul Audi a decedat la fața locului ( Sacaleanu Vasile de 18 ani din Rădăuți, pasager) iar alți doi bărbați din Audi sunt răniți grav fiind transportați la unități medicale (șoferul și un alt pasager, Popiuc Adrian Ilie de 19 ani din com. Dornești). Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Are permis valabil. Din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar ușor acroșat de auto Audi. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Drum lin printre stel