GENERALULTIMA ORĂ

El este Sergiu Cernat, din Vama, student la Facultatea de Studii Europene Cluj Napoca. A murit in tragicul accident de noaptea trecuta

Durere fara margi intr-o familie din Vama. El este Sergiu Cernat, student la Facultatea de Studii Europene Cluj Napoca. A murit in tragicul accident de noaptea trecuta .  Era pasionat de motociclism.  Familia se pregăteste de inmormântare.

Astazi,  în jurul orei 00:15, numitul CERNAT SERGIU din com. Vama, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Alfa Romeo pe DN 17, pe raza com. Vama, sat Prisaca Dornei, jud. Suceava, având direcția de deplasare  Vatra Dornei spre  Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pătrunzând pe contrasens moment în care a intrat în coliziune frontală cu autobuzul cu etaj marca Vanhool care circula regulamentar, fiind condus de numitul JALBĂ IGOR din oraș Bragadiru.

În urma impactului autoturismul marca Alfa Romeo,  a fost proiectat în parapetul tip lisă de pe partea dreaptă a direcției de deplasare Câmpulung Moldovenesc-Vama.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule, decesul conducătorului auto CERNAT SERGIU în vârstă de 21 ani din  Vama și rănirea ușoară a lui MIȚELEA MARCEL, pasager al autocarului.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cadavrul persoanei decedate a fost depus la morga Spitalului mun.Câmpulung Moldovenesc, urmând a se dispune efectuarea necropsiei acestuia.

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că vinovăția producerii accidentului rutier îi aparține lui Cernat Sergiu, în vârstă de 21 ani din Vama.

Politistii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă  și vătămare corporală din culpa. Destinul unui tânăr a fost frânt mult prea devreme.

Dumnezeu sa il odihneasca in Împărăția Cerurilor!