BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Eduard Hellvig: „Campania s-a redus la șmecherie și tupeu”! Analiza fostul director al SRI

,,În loc de politicieni de profesie apar profesioniști din meserii onorabile, dar cărora, în loc să le potențăm ipotetice calități, viața le scoate la iveală defecte reale. În loc să ne dăm ocazia să spunem ce vom face bine, ne plesnim peste frunte de ce am făcut rău”.

Eduard Hellvig a făcut o analiză tranșantă a candidaților pentru Primăria Capitalei. Fostul director al SRI a scris că toți cei care au intrat în cursa electorală au dus dezbaterea în derizoriu, iar totul s-a redus la tupeu și șmecherie.

Hellvig a spus că „unii candidați de joben se arată, din păcate, lipsiți de acea lumina personală care să îi califice drept model de urmat. Nu avem cum să discutăm despre proiecte, viziune, dezvoltare dacă suntem mânați de înfumurare, șmecherie și tupeu.

În loc de politicieni de profesie apar profesioniști din meserii onorabile, dar cărora, în loc să le potențăm ipotetice calități, viața le scoate la iveală defecte reale. În loc să ne dăm ocazia să spunem ce vom face bine, ne plesnim peste frunte de ce am făcut rău”.