CRYPTO

eBay afișează portofele digitale care ar putea însemna o incursiune în acceptarea plăților criptografice

eBay a afișat un portofel digital în cadrul Zilei investitorilor, stârnind șoapte despre o viitoare integrare a criptomonedelor.
Ideea de a accepta plata în criptomonede a fost un subiect în jurul eBay în ultimul an.
Acțiunile eBay au scăzut cu 1,64% în urma dezvăluirii.
Ar putea eBay să accepte criptomonedele în următoarele luni? Cea mai recentă mișcare a companiei a făcut ca multe limbi să se agite odată cu dezvăluirea unui portofel digital.

Portofele digitale și plățile criptografice
La Ziua investitorilor 2022 a eBay, compania a dezvăluit investitorilor primul său portofel digital, care a alimentat flacăra că plățile criptografice sunt la orizont. Compania a dezvăluit că portofelul va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2022 și este prevăzut cu o tonă de caracteristici pentru utilizatori.

„Vedem un potențial de creștere incredibil de convingător pe această piață și credem că este oportunitatea noastră de a câștiga prin ascuțirea atenției noastre și prin continuarea creării de valoare printr-o reimaginare a eBay bazată pe tehnologie”, a declarat Jamie Iannone, CEO al eBay.

Fragmentul de portofel a fost inclus într-un slide prezentat investitorilor, dar acesta este doar un alt indiciu că site-ul de comerț electronic era pe punctul de a adopta criptomonedele. Compania permite deja vânzarea de NFT-uri pe platforma sa, determinată de interesul în creștere fulminantă pentru NFT-uri în 2021. La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al companiei a declarat că aceasta era „entuziasmată de capacitățile subiacente și de modul în care piesele de colecție bazate pe blockchain aduc încredere și autenticitate, componente esențiale pentru spațiul digital”.

Compania speră că veniturile vor crește cu 5% – 6% în 2023, după lansarea portofelului digital. De la anunț, acțiunile companiei au scăzut cu peste 1%, după ce s-au bucurat de o mică revenire. Compania a declarat că utilizatorii portofelului digital pot utiliza câștigurile din vânzările lor pentru a-și cumpăra următorul articol fără probleme.

Ascensiunea și ascensiunea adoptării instituționale
Adoptarea instituțională a criptomonedelor crește vertiginos. Piețele încă se resimt după reintrarea uriașă a Stripe în acest spațiu cu o gamă de produse pentru afacerile cu criptomonede. Anul trecut, Twitter a lansat un serviciu de bacșișuri Bitcoin, iar anul acesta, a lansat un serviciu de verificare NFT pentru utilizatori. Rapoartele sugerează că Instagram și Facebook s-au gândit la ideea unei platforme NFT.

Unii experți consideră că adoptarea instituțională a criptomonedelor se află încă în stadii incipiente, în ciuda avalanșei de fonduri speculative care se implică. Există încă instituții care se abțin de la a face pasul cel mare din cauza lipsei de claritate a reglementărilor, potrivit lui Chad Steinglass, Head of Trading la CrossTower.

Se consideră că ordinul executiv al lui Biden privind criptomonedele va oferi claritatea de care investitorii au mare nevoie pentru a decide dacă să adopte sau nu. „Nu am nicio îndoială că criptomonedele vor deveni o adevărată clasă de active la egalitate cu acțiunile, obligațiunile, bunurile imobiliare și metalele prețioase”, a declarat Charlie Silver, CEO al Permission.io, cu privire la ceea ce vor însemna reglementări mai clare pentru industrie.

sursa articol:zycrypto.com