EDUCAȚIE

Ea este ,,patiserița de aur,, a Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare,, Câmpulung Modlovenesc

,,Patiserița de aur,, a Colegiului Național Militar  Stefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc lăudată pentru produsele de patiserie  dar mai ales pentru plăcintele poale-n brâu. Dorina Galan este iubită de elevii militari dar și de cadrele didactice. Reprezentanta sexului frumos este apreciată inclusiv de conducerea instituției militare de învățământ.
,,𝐂𝐚 𝐥𝐚 𝐦𝐚𝐦𝐚 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚̆/ V-ați întrebat vreodată câte mâini harnice și cât suflet stă în spatele întregului proces de școlarizare a unui elev de liceu militar?
Pentru că, pe lângă faptul că este educat, instruit și echipat, un elev este și hrănit, iar o întreagă echipă lucrează zi lumină pentru a oferi ce este mai bun adolescenților care au ales să studieze în colegiul câmpulungean.
Astăzi, vă facem cunoștință cu unul dintre oamenii cei mai iubiți ai instituției noastre, doamna Dorina Galan, „patiserița de aur”. Cele mai bune prăjituri, checuri și eclere ies din mâinile doamnei Dorina, iar plăcintele poale-n brâu, au cu siguranță gustul de acasă.
Mulțumim, stimată doamnă pentru toată muncă pe care o faceți! Mulțumim pentru dragostea pe care o puneți în fiecare bucățică de dulce!,, se arată pe pagina de facebook a Colegiului Național Militar ,,Șfefan cel Mare,,.