ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Ea este Maria, fetita care a murit in accidentul rutier din Frătăuții Vechi. Raiul este acum mai bogat cu un înger

Ea este Maria, fetita de 4 anișori, din Rădăuți,  care a fost ucisa in accidentul din Frătăuții Vechi. Raiul este acum mai bogat cu un înger.

Micuța se afla alaturi de tatăl ei care era șofer  si un alt pasager in masina care a fost implicat in  evenimentul rutier din seara zilei de 20 iunie.   Autoturismul in care se aflau cei trei  a fost lovit in mod intentionat de o alta masina condusă de concubinul fostei sotii a soferului si tatal  micuței.

Cei doi şoferi s-au întâlnit pe sosea şi au început şicanările la ieşirea din Rădăuţi. După câţiva kilometri în care s-ar fi depăşit reciproc şi ar fi încercat să îşi lovească maşinile, unul dintre ei a pierdut controlul volanului. Automobilul lui a lovit violent un cap de pod. Medicii de la ambulanţă l-au găsit, însă, fără suflare. Şoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 22 de ani, şi celălalt şofer implicat, de 39, au scăpat teferi. Poliţiştii care au început ancheta au aflat că se duşmăneau demult pentru că iubeau aceeaşi femeie.

Bărbatul de 31 de ani a decedat pe loc, iar fetita  grav rănită  a fost transferată cu un elicopter la unitate medicală din municipiul Iași, a decedat .Soferul de 22 de ani a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de ucidere din culpă.  Fetița va fi inmormântată duminică.

 

Durere fara margini si in familia Costea