ACTUALITATEBREAKING NEWS

Ea e mama care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

O mamă de 32 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu zece etaje din Timişoara. Femeia în vârstă de peste 32 de ani şi unul dintre copii, un băiețel în vârstă de 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt.

Cel de-al doilea copil, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că din spusele lor, în bloc nu locuiește nicio femeie care să aibă copii.

Mașina Iuliei a fost parcată pe trecerea de pietoni, după care a urcat în bloc și a recurs la gestul inexplicabil. Oamenii legii au descoperit în autovehicul câteva hăine ale copiilor, un suc cu paiul, dar și portofelul femeii.

Polițiștii au aflat însă că autoturismul nu era al ei, ci al iubitei fratelui acesteia.

Potrivit celor de la Serviciul de Stare Civilă din Timișoara, aceasta era divorțată de soțul ei, însă cu doar două săptămâni în urmă, pe 19 aprilie, sinucigașa a depus actele pentru a se recăsători cu fostul său soț.

Femeia a murit pe loc după ce s-a aruncat de pe bloc, iar alături de ea și cei doi copii ai săi.

Lângă băiețelul de trei ani anchetatorii au găsit și jucăria cu care a sărit de pe bloc în momentul tragediei. La scurt timp, după sosirea medicilor, și fetița de șase ani a murit în ciuda eforturilor cadrelor medicale care au încercat să o salveze.