administratieBREAKING NEWS

După ce și-au bătut joc de populație ,Guvernul vrea să taie ajutorul de 50 de bani de la pompă. Explicaţie halucinantă: „E o perioadă extrem de delicată!”

Guvernul ar putea tăia ajutorul pentru carburanți de 50 de bani pe litru. Decizia ar urma să fie luată în coaliția de guvernare, cât mai repede.

Guvernul ar putea tăia ajutorul de 50 de bani de la pompă. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, la Antena 3.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Atunci suntem abia la începutul lunii august, vom vedea cum evoluează piața. Am văzut că sunt perioade în care prețul carburantului scade. Există și un apel pe care premierul l-a făcut către instituțiile statului să verifice elementele de cost și ce se întâmplă într-adevăr la benzinării. Și este o preocupare, am văzut, la nivel global. Și secretarul general ONU, zilele trecute, a făcut un apel în acest sens către cei care comercializează carburant. Deci, trebuie să înțelegem că e o perioadă extrem de delicată”, a declarat Dan Cărbunaru.

„Nu știm la acest moment când și cum se va termina războiul din Ucraina și, ca atare, aceste forme de instabilitate ne afectează, noi fiind, până la urmă, și la granița cu Ucraina, ca acest guvern să-și mențină în primul rând angajamentele pe care și le-am asumat”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.