ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Drama unei pensionare din Botoşani după ce a invitat acasă un bărbat cunoscut pe Facebook. Ce a făcut individul după ce a legat-o de mobilă

O pensionară din Botoşani a trăit clipe de groază după ce a invitat acasă un bărbat abia cunoscut pe Facebook.

Potrivit poliţiştilor, după mai multe discuții pe Facebook femeia, în vârstă de 69 de ani din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, a decis să invite un bărbat în vârstă de 63 de ani din Galaţi la ea acasă.

Întâlnirea avut loc pe 20 martie 2022. La scurt timp însă bărbatul a început să o amenințe, apoi a legat-o de mobilierul din casă şi i-a furat bijuteriile, banii şi telefoanele.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuții pe o rețea de socializare, victima ar fi convenit cu persoana bănuită să se întâlnească la locuinţa acesteia.

Ulterior, îndată de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscuți, ar fi ameninţat-o cu acte de violență şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuința. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuința mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, citat de observatornews.ro.

În acest context, poliţiştii din Botoşani au pus în executare, ieri, două mandate de percheziție la sediul societății comerciale la care lucrează bărbatul şi care are sediul în judeţul Ilfov, precum şi la o locuință folosită de acesta, din comuna Şendriceni, fiind ridicate bunuri care interesează cauza,

Bărbatul de 63 de ani a fost depistat în judeţul Ilfov. El a fost ridicat de poliţiştii din Botoşani şi dus la audieri, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.