ACTUALITATELOCAL

Dosare penale la regimul rutier  

Dosare penale la regimul rutier

 

La 03.10.2023, orele 21:10, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Marginea, au oprit pentru control pe strada Fagului din comuna Marginea, județul Suceava, un autoturism condus de un bărbat din localitate.

S-a efectuat verificarea acestuia în bazele de date ale poliției, rezultând faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de 03.10.2023, ora 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Siret, au oprit pentru control pe strada Lațcu Vodă din oraș Siret, jud. Suceava, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din Mun. Rădăuți, jud. Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.