ACTUALITATELOCAL

Dosar de candidat. Tu decizi. Clovnul Bobo, fost membru PNL,a continuat CIRCUL cu Marian Andronache și echipa sa. Candidat la funcția de primar din partea SOS, Nesculescu Andrei a fost omul care a încasat bani publici de la primariile din județ

Clovnul Bobo cum il stiu sucevenii pe  Nesculescu Andrei, fost membru PNL, a continuat astazi CIRCUL cu Marian Andronache și echipa sa. Candidat la funcția de primar din partea SOS, omul vrea să fie luat în seamă de ceilalți candidati la funcția de edil numai că sucevenii si-au dat seama că acesta este dora un instigator la scandal și un circar.

Nesculescu Andrei a fost omul care a încasat cu ani in urma bani publici de la primariile din județ pe vreame când deschidea usile la Partidul Național Liberal și era bun prieten cu primarul Ioan Lungu si vicepriamarul Lucian Harșovschi.

In 2020, Nesculescu Andrei  anunta ca va candida ca independent la alegerile locale din septembrie 2020, pentru functia de primar al municipiului Suceava si a rămas doar cu candidatura. Insa visul lui Andrei nu s-a implinit pentru a ocupa funcția de edil al municipiului reședință de județ. . Campania sa electorala a inceput din 2021 si a continuat sub asa zisa titulatura de activist,

Dupa ce a strans in 2020,  numarul de semnaturi necesare, candidatura sa a fost validata de catre Biroul Electoral Judetean/ Dar nu a reusit să ajungă primar.   Apoi a intrat in partidul condus de Diana Șoșoacă iar la scurt timp a devenit lider la Suceava. Asa că circul in institutii a continuat. . La  mijlocul anului 2022, Clovnul Bobo se autointitula activist si deja intra in orice institutie.din Suceava cu un tupeu iesit din comun.

Clovn la PNL

Andrei Nesculescu a fost membru PNL aproximativ 17 ani. Presa locala a consemnat ca Nesculescu a fost invitat sa intretina atmsofera la mai multe evenimente sponsorizate de municipalitatea condusa de PNL.

Clovnul Bobo a facut parte si din echipa primarului in functie, Ion Lungu.

In iulie 2019, clovnul Bobo a fost chemat de PNL-istii Ion Lungu si Lucian Harsovschi la inaugurarea unui parc din cartierul Burdujeni. Nesculescu a facut atmosfera convingandu-i pe copiii din parc sa strige in gura mare urari de lauda la adresa primarului din Suceava.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Dupa ce l-a sustinut pe Lungu, suparat ca nu a fost rasplatit cu un loc eligibil de consilier local, clovnul a decis sa candideze independent. Andrei ar fi vrut să ocupe și o funcție de director la o institutie din Suceava insa a fost refuzat de condu

Mihai Bendeac: „Esti o jignire pentru ceea ce inseamna clovn”

In 2019, Clovnul Bobo a participat la o editie a emisiunii iUmor si a reusit sa-i scoata din sarite pe Mihai Bendeac si pe Cheloo.

Actorul i-a transmis: „Esti o jignire pentru ceea ce inseamna clovn. Ai un talent uluitor de a agresa publicul. Numarul a fost ingrozitor de prost”.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Nesculescu Andrei a devenit o persoană agresivă verbal cu ai toți care nu ii sunt de acord cu ceea ce spune.  Oamenii indiferent de categoriile din care fac parte inclusiv jurnaliștii sunt jigniți și umiliți de acest individ aciuat în politica.

Miercuri, Clovno Bobo a  provocat scandal și a perturbat evenimentl politic al PMP. Desi, niciun candidat la funcția de primar nu îl cataloghează ca o persoană serioasă, Andrei  își face prezența la evenimente politice ale altor patide doar pentru a se băga în seamă, a provocal scandal.și a jigni sucevenii.  ,,În cadrul unei conferințe de presă organizată pe esplanada din fața Casei de Cultură din Suceava, candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Andronache, s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a avut loc o dezbatare publică cu toți candidații deși a făcut această invitație, dezbatare în care să se vorbească despre proiectele fiecăruia, despre exeriența fiecăruia, despre trecutul fiecăruia, despre viziune și curaj. Am realizat că demagogia lor este ma presus de interesul direct de a-și asuma ceea ce promit iar asta îi va costa duminică la vot. Cam ăștia sunt contracandidații mei la Primărie, invizibili. Ce facem duminică? Le dăm votul unor oameni invizibili?”, s-a întrebat Andronache.. Asta in timp ce Clovnul Bobo se agita la câțiva metri de declaratia politica a liderului PMP Suceava.