ANUNȚGENERALULTIMA ORĂ

Doliu în presă. Jurnalistul Florin Avram va fi înmormântat astăzi

Jurnalistul  Florin Avram va fi înmromântat astăzi. Cei care vor să își ia rămas bun o pot face la  Capela Bisericii ,, Sf. Înviere,, din Suceava. Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, la ora 12.00. Presa din Suceava  va fi mai săracă prin dispariția celui care era cunoscut tuturo prin vocea sa inconfundabiă.

Ziaristul Florin Avram , de la Radio Top  Suceava,  a murit fulgerator, marti noapte, la doar 54 de ani.Coordona Departamentul de Știri încă de la înființarea postului de radio și era cunoscut mai ales prin vocea sa cu care pătrundea în casele oamenilor.

Redacția Radio Top Suceava a transmis un comunicat pe care il redăm integral:

”Radio Top Suceava deplînge moartea fulgerătoare a celui care a fost Florin Avram. Florin, care a împlinit 54 de ani pe 1 aprilie, a murit în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2023, fără ca nimic să fi anunțat acest lucru. Florin a lucrat ca redactor de știri la Radio Top încă de la înființarea postului de radio, pe 6 decembrie 1991. Florin a fost un foarte bun coleg, iar mărturie în acest sens pot depune zecile de oameni care de-a lungul timpului au lucrat la postul nostru de radio. Florin a fost un om serios, care și-a văzut de fiecare dată de treaba lui. Pe lîngă activitatea la Radio Top, Florin Avram a avut o contribuție semnificativă și la redactarea săptămînalului Jupânu`. Radio Top regretă profund pierderea unui coleg deosebit, iar golul lăsat de el este greu de crezut ca va putea fi acoperit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

stiridinbucovina.ro transmite condoleanțe familiei îndurerate!

sursa foto: RadioTop Suceava