CULTURĂ

Doliu în folclor! Victorița Cică s-a stins din viață.

E doliu în lumea muzicii populare din Oltenia. S-a stins din viaţă solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victoriţa Cica. Cântăreața avea 50 ani

Îndrăgita solistă de muzică populară Victorița Cică a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către soțul artistei, duminică dimineață. Artista avea doar 50 ani, dar o viaţă de roman.

„Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e…”, a anunțat Florin Puchina, soțul  Victoriței Cică, interpreta de muzică populară cu viață de roman. La scurt timp și prietenii și elevii artistei au reacționat, postând mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale, scrie starpopular.ro.

Victorița Cică avea 50 ani și era solistă în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina. Era, totodată, profesor de canto al Școlii Populare de Arte și Meserii din Slatina, iar de-a lungul ultimilor ani a mai predat la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

Pe contul „Mlădițele Oltului”, grupul care reunește o parte dintre elevii Victoriței Cică, au apărut, de asemenea, mesaje de regret și de condoleanțe adresate familiei artistei.