ANUNȚULTIMA ORĂ

Doliu. Fostul șef al penitenciarelor, găsit MORT în hotel

Un director din Secretariatul General al Guvernului a fost descoperit mort în camera de hotel. Este vorba de Claudiu Bejan, fost șef al Administrației Penitenciarelor.

Claudiu Cătălin Bejan, fostul director al Administrației Penitenciarelor,(54 de ani) a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Mamaia, potrivit Realitatea PLUS.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba de o afectiune medicala. Claudiu Bejan ar fi facut infarct, fiind cunoscut cu probleme cardiace.

Acesta nu prezenta urme de violenta pe corp. Potrivit unor surse, nu ar fi vorba de o sinucidere.

rupul neînsuflețit a fost descoperit în baia camerei de hotel, joi, 3 februarie, în jurul orei 12.20.

Medicii din echipajul sosit după apelarea 112 nu au mai putut interveni, constatând decesul.

Trupul neînsuflețit a fost dus la INML, iar medicii legisti vor stabili cu exactitate cauza decesului.

”Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, potrivit IPJ Constanța.

Claudiu Bejan a fost director al ANP (2013-2016) și în prezent era director la Secretariatul General al Guvernului – Corpul de control al primului ministru. Anterior a fost consilier al fostului ministru al Justiției Ana Birchall, numit în 2019.

Bejan a deţinut funcţia de director general adjunct al ANP (2012-2013), anterior fiind director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă (2010-2012), după ce a deținut mai multe funcții de conducere la același penitenciar (2007-2010).