ANUNȚ

Doliu. Colonel (rtr.) DUMITRU HETRIUC a trecut la cele veșnice

Colectivul Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare” își exprimă profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a domnului colonel (rtr.) DUMITRU HETRIUC.
Născut la 29 august 1943, în comuna Vorona, județul Botoșani, a absolvit Liceul Militar ,,Ștefan cel Mare” (1958 – 1962), Școala Militară Superioară de Ofițeri Activi ,,Nicolae Bălcescu” Sibiu (1962 – 1966), Academia Militară (1977 – 1979). În colegiul nostru a fost comandant de companie, ofițer cu activitatea de cadre, ofițer cu pregătirea fizică, remarcându-se prin pregătirea profesională solidă, frumoasa cultură generală, devotamentul muncii, exprimarea deschisă și directă a opiniei sale cu multă personalitate și cu verticalitate morală.
,,L-am cunoscut ca un ofițer cu temeinică pregătire profesională, sociabil, drept și apropiat de elevi. Cu noi, tinerii ofițeri, era principial și corect, avea o cultură generală bogată. Pentru mine a fost un ofițer model, un exemplu pentru elevi, dar și pentru tinerele cadre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a afirmat domnul colonel în rezervă Vasile Blanariu
Sincere condoleanțe! Suntem alături de familia îndurerată!
Foto: arhivă
 sursa: facebook Colegiun Național Militar ,,Ștefan cel Mare,, Câmpulung Moldovenesc