ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Doi batrani, soț și soție au suferit atacuri de panică dupa ce gospodăria a luat foc. Barbatul a suferit arsuri pe față și mâini. A fost afectata locuința si au pierit cal, o vaca, doua capre si 25 de pasari de curte

Agoniseala a doi batrani din Marginea a fost distrusă de un incendiu izbucnit la primele ore ale diminieții. Doi batrani, soț și soție au suferit atacuri de panică dupa ce gospodăria a luat foc. Barbatul a suferit arsuri pe față și mâini. Oameni gospodari în sat cu gospodăria încropită prin muncă, cei doi aveau să vadă cum toată truda lor  a fost cuprinsă de flăcări.

Pe timpul interventiei, un echipaj SAJ a acordat primul ajutor medical proprietarei, in varsta de 66 de ani. Aceasta a fost transportata la spitalul din Radauti, diagnosticata initial cu atac de panica si hipertensiune arteriala. Ulterior, un echipaj SMURD a acordat primul ajutor medical si proprietarului, in varsta de 67 de ani, care a suferit arsuri la nivelul fetei si pe maini. Barbatul a refuzat transportul la o unitate spitaliceasca. De asemenea, in incendiu au pierit un cal, o vaca, doua capre si 25 de pasari de curte. Cauza probabila de izbucnire a flacarilor a fost efectul termic, generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile. Incendiul a fost lichidat la ora 11:10, iar pompierii au salvat restul casei de locuit si gospodaria invecinata, cu bunurile aferente.

Incendiul la ogospodarie a fost anuntat la 112 in aceasta dimineata, in jurul orei 6:30. Au intervenit pompierii militari si civili (Detasamentul Radauti si SVSU Horodnic de Sus si Volovat), cu 5 autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodaresti si acoperisul casei de locuit P+1, cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Vantul puternic punea in pericol si gospodaria invecinata, aflata in imediata apropiere, compusa, ca si proprietatea afectata de foc, din constructii majoritare din lemn. La acest moment,Sunt afectate constructiile anexe (sura, garaj si magazii) si acoperisul casei. Au ars si mai multe bunuri din interiorul anexelor, printre care si un autoturism.