ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Doi angajați de la Otopeni au furat 260.000 de euro de la Wizz Air. Cei doi au fost prinși în flagrant

Doi angajați de la Otopeni, în vârstă de 29 și 45 de ani, au furat 260.000 de euro de la Wizz Air în doar câteva luni. Aceștia erau șoferii firmei care se ocupa de aprovizionarea cărucioarelor cu băuturi și parfumuri din avioane.

Cum au reușit doi angajați de la Otopeni să fure un sfert de milion de euro în doar câteva luni

Cei doi bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce descărcau marfa, la sediul firmei la care lucrau. Ei ascundeau banii în mașină, în spatele cotierelor.

După terminarea programului, angajații Wizz Air lăsau, în cărucioare, banii obținuți din vânzarea de mâncare, băuturi sau parfumuri pe timpul zborurilor. În același loc erau lăsate și produsele care urmau să fie vândute ziua următoare.

Angajații care se ocupau de refacerea stocurilor aveau acces la avioanele companiei aeriene și implicit la banii obținuți. Ei luau o parte din veniturile Wizz Air și sigilau pungile din nou. În doar câteva luni, cei doi bărbați au furat peste 260.000 de euro.

Cine i-a bănuit prima dată pe cei doi angajați de la Otopeni

Planul celor doi a fost demascat după ce administratorul firmei la care lucrau și-a dat seama că lipsesc foarte mulți bani, anunțând astfel poliția. Agenții i-au urmărit pe cei doi angajați timp de câteva zile pe drumul spre și dinspre aeroport, scrie Observator.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile angajaților, polițiștii au descoperit mai bune bunuri, printre care produse alimentare, cosmetice, ceasuri, parfumuri și băuturi alcoolice.

Acum, angajații companiei se află sub control judiciar pentru 60 de zile.