ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Doi adulți și doi copii au murit în timp ce se întorceau de la pelerinajul de la moaștele Sfintei Parascheva

Doi adulţi şi doi copii, membri ai aceleiaşi familii, au decedat în urma unui accident produs joi dimineaţă, pe DN2, în judeţul Neamţ, când autoturismul în care se aflau a fost acroşat de o autoutilitară. Un al treilea copil şi şoferul autoutilitarei au fost răniţi.

”Pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecţie cu DJ 208, în apropierea localităţii Teţcani, judeţul Neamţ, un autoturism în care se aflau cinci persoane (o familie de cinci persoane, cu trei copii minori) a fost acroşat de o autoutilitară”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

În urma coliziunii, patru persoane din autoturism – doi adulţi şi doi copii de 9 şi 11 ani – au decedat, iar al treilea copil, în vârstă de 14 ani, a reuşit să iasă singur din autovehicul.Acesta şi şoferul autoutilitarei au suferit diferite leziuni, fiind transportaţi la spital.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecție cu DJ 208, în apropierea localității Tețcani, județul Neamț, un autoturism în care se aflau cinci persoane (o familie de cinci persoane, cu trei copii minori) a fost acroșat de o autoutilitară. În urma coliziunii, patru persoane din autoturism au decedat (doi adulți și doi copii), al treilea minor reușind să se autoevacueze. Al treilea copil din autoturism și șoferul autoutilitarei au suferit diferite leziuni, fiind transportați la spital.

Traficul rutier este oprit în ambele direcții, pentru aproximativ 15 minute, pentru finalizarea cercetării la fața locului