ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Documente/Cum minte demnitarul Guvernului Doina Iacoban. Cum încearcă să își curețe imaginea printr-un drept la replică. Soțul Ioan Iacoban, reprezentant legal la Gal Sucevița-Putna

Doina Iacoban, subsecretar la  Fonduri Europene a încercat să își spele imaginea printr-un drept la replică trimis la stiriidnbucovina.ro.  Suceveanca trimisă la ministerul respectiv susținea sus și tare că nu mai are nicio legătură cu firma sa de consultanță și cea de audit pe care le-a administrat  până la numirea din Guvern.

 

 

stiridinbucovina.ro vă prezinta documente oficiale de pe site-ul Gal Sucevița-Putna în care se vede clar cum Ioan Iacoban este reprezentantul legal și cum se face chiar un părogarm de achiziții până la finele anului 2023 și sunt achiziții programate chiar și pe anul viitor. Documentele oficiale sunt semnate recent, semn că Doina Iacoban minte cu nonșalanță.

Reporetrul stiridinbucovina.ro era în biroul unui primar căruia nu ii vom publica numele și care dialoga pe telefon cu subsecretarul de stat Doina Iacoban în privința prețului prea mare pentru consultanță cu Regional Consulting.

Pentru că am vrut să ne informăm care este activitatea Gal Sucevița-Putna și care sunt proiectele accesate prin proiecte am intrat pe secțiunea ANUNȚURI. Și surpriză.  Ioan Iacoban este reprezentant legal al Gal Sucevița-Putna.  Cei care vor să afle detlaii, pot accesa site-ul https://www.galsucevitaputna.ro/. De asemenea, se poate vedea clar și accesul la fonduri europene dar și programul de achizții. Regonal Consultinf a făcut  și face consultanță nu numai primăriilor care accesează fonduri inclusiv europene ci și bisericilor și mănăstirilor din județ.

https://www.galsucevitaputna.ro/anunturi/

Președinta Asociației Grupul de Acțiune Locală Sucevița – Putna, Doina Iacoban, a fost numită la mijlocul lunii iunie 2022,  în funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Despre Doina Iacoban  presa susținea la acea vreme că nu ar face  parte din nici o formațiune politică. Noul subsecretar de stat din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene este președinte al Asociației GAL Sucevița – Putna începând în anul 2001, este specialist și expert în cadrul comisiei de autorizare a furnizorilor de formare profesională din județul Suceava. Tot la acea vreme Doian Iacoban venea din funcția de administrator la Regional Consulting. De aseemenea era adminsitrator la o firmă de audit.

Presa susținea că  Doina Iacoban a fost propusă pentru funcția de subsecretar de stat de Grupul Minorităților Naționale din Parlament, respectiv Uniunea Polonezilor din România. Liderul Organizației județene a PNL Suceava, Gheorgeh Flutur a infirmat pentru stiridinbucovina.ro că ar reprezenta minirotățile. Neoficial a fost trimisă din partea PNL.