ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Document/Trutzi SRL, patru contracte uriașe cu Primaria Dumbraveni. 6.798.008,20 euro este suma pentru care au fost parafate achizițiile publice

TRUTZI SRL Suceava a prins patru contracte uriașe cu Primăria Dumbrăveni condusa de primarul Ioan Pavăl  numai in acest an.  Suma totală pentru care s-a bătut palma este de 6.798.008,20 Euro. Cele patru contracte au fost încheiate în lunile  februarie si martie 2024.

Pe SICAP, firma cu sediul in Șcheia are incheiate contracte doar cu Primaria Dumbrăveni, semn că a devenit firma de  super incredere a administrației locale. Alte trei contracte ferme  din cele șapte cu care figureaza pe SICAP TRUTZI  sunt incheiate in 2023.

Producătorul de ele­mente din fier forjat Trutzi din Suceava, controlat de antreprenorul Ciprian Nuţu, a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 425,4 mil. lei (86,2 mil. euro), în creştere cu aproximativ 21% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 350,8 mil. lei (71,3 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Trutzi a ajuns in 2 la un număr mediu de 360 de angajaţi.Trutzi insa a  trecut la constructii și se apucă nu numai de ridicat blocuri in Suceava ci și de construit grădinițe în Dumbrăveni dar și de furnizarea de autocare, autotractoare cu semiromerci și autoturisme. Tot ce se poate numai să iasă banul am putea adauga

Patru contracte incheiate in acest an

Primul contract pentru acest an a fost in data de 27 februarie  2024 pentru suma de 25.833.544 RON / 5.166.708,80 EURO și vizeaza ,, Proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru obiectivul de investitie “Asfaltare drumuri de interes local in comuna Dumbraveni, judetul Suceava”

 

https://sicap.ai/licitatii/autoritate/5956

Cel de-al doilea contract vizează ,,Furnizare produse pentru implementarea proiectului: “DEZVOLTAREA SERVICIULUI GOSPODARIRE COMUNALA, ADMINISTRATIV SI PAZA IN COMUNA DUMBRAVENI, JUDETUL SUCEAVA,, pentru suma de  2.063.105 RON / 412.621,00 EURO. Achizitia a avut loc pe 1 martie 2024.

Ce prevede achiziția la detalii:  

Obiectul contractului constă în achiziţionarea unei autoturism cu 7 locuri, a unei autobasculante si a unui autotractor cu semiremorca în conformitate cu obligaţiile contractuale şi prevederile caietului de sarcini. Ofertantul va asigura instalarea si punerea in functiune pentru fiecare Lot in parte, precum si instruirea personalului achizitorului care va utiliza echipamentele si va asigura service gratuit in termenul de garantie acordat fiecarui produs din cadrul lotului ofertat. Valoarea estimata a achizitiei este de 2.063.105,00 lei fără TVA. LOT 1- “Dezvoltarea serviciului gospodarire comunala, administrativ si paza in comuna Dumbraveni, judetul Suceava prin achizitia unui autoturism” cu o valoare estimata de 468.116,00 lei fara TVA LOT 2- “Dezvoltarea serviciului gospodarire comunala, administrativ si paza in comuna Dumbraveni, judetul Suceava prin achizitia unei autoutilitare ” cu o valoare estimata de 713.167,00 lei fara TVA LOT 3- “Dezvoltarea serviciului gospodarire comunala, administrativ si paza in comuna Dumbraveni, judetul Suceava prin achizitia unui autototractor si a unei semiremorci ” cu o valoare estimata de 881.822,00 lei fara TVA

Un al treila contract a avut loc pe 5 martie 2024 si se refera la „Construire gradinita (3 grupe) in localitatea Dumbraveni, comuna Dumbraveni, judetul Suceava” zona Deal.

Contractul are ca obiect Construirea unei gradinite cu 3 grupe in localitatea Dumbraveni cu o suprafata construita de 395,80 mp, regim de inaltime parter. Caracteristicile principale ale constructiei sunt: fundatii continue din beton simplu, elevatii din beton armat, pereti din zidarie portanta rigidizati cu samburi si ceturi din beton armat, stalpi din beton armat, planseu din beton armat peste parter, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare tin tabla faltuita.

Primaria Dumbrăveni va scoate din pușculiță suma de  2.830.513 RON / 566.102,60 EURO

Dar Trutzi SRL a mai bifat tot in aceeasi zi si tot cu comuna Dumbrăveni încă o achiziție pe SEAP și vizează „Construire gradinita (3 grupe) in localitatea Dumbraveni, comuna Dumbraveni, judetul Suceava” zona Toloaca

Contractul are ca obiect Construirea unei gradinite cu 3 grupe in localitatea Dumbraveni cu o suprafata construita de 416,75 mp, regim de inaltime parter. Caracteristicile principale ale constructiei sunt: fundatii continue din beton simplu, elevatii din beton armat, pereti din zidarie portanta rigidizati cu samburi si ceturi din beton armat, stalpi din beton armat, planseu din beton armat peste parter, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare tin tabla faltuita. Descrierea lucrarilor este disponibila in proiectul tehnic, sectiunea documentatiei descriptive din cadrul prezentei documentatii de atribuire.

Primria Dumbrăveni va băga în pușculița firmei private TRUTZI suma de  3.112.879 RON / 622.575,80 EURO.

Trei contracte incheiate cu Primaria Dumbrăveni în 2023,2022 si 2021.Ciprian Nuțu este producător, distribuitor și importator de elemente de fier forjat, iar „Trutzi“ a intrat în forță și pe piața imobiliară, demarând, în Suceava, construcția ansamblului rezidențial „Avanera“. In 2022, o firmă din grupul controlat de Nuțu a achiziționat 50% din părțile sociale ale societății Tadas SRL, o companie de construcții.

Vezi link-ul:

https://sicap.ai/licitatii/firma/180784

 

Autoritatea contractantă respectiv UAT Dumbraveni a achiziționat in 2021, un ,, Autocar cu 81 de locuri nou sau rulat ( second- hand ) pentru dezvoltarea serviciilor locale de baza in comuna Dumbraveni, judetul Suceava” Obiectul contractului constă în achiziţionarea unui autocar cu 81 de locuri, cu etaj, în conformitate cu obligaţiile contractuale şi prevederile caietului de sarcini. Valoarea estimata a achizitiei este de 1.560.000,00 lei fără TVA,, potrivit SICAP: