ACTUALITATELOCAL

Divorțați dar împart aceeași casă. Gelozia motivul unui nou scandal. Scandal în miez de noapte

Divorțați dar împart aceeași casă. Gelozia motivul unui nou scandal. În cauză s-a întocmit dosar penal cu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violență în familie” faptă prev. și ped. de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 1 din Codul Penal, si  „distrugere” faptă prev. și ped. de art. 253 alin. 1  Cod penal,   care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Cornu Luncii.

La data de 11.09.2024, ora 22:13, lucrătorii de poliție din cadrul Secția 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 de către A. Ioan  din  Com. Cornu Luncii, sat Brăiești , jud. Suceava cu privire la faptul că are scandal cu fosta soție.

Ioan a divorțat în cursul luni mai, anul 2024 de soția sa  Alina, însă aceștia au căzut de comun acord să locuiască la adresa din  com. Cornu Luncii, sat Brăiești, jud. Suceava, pentru a avea grijă de copilul lor minor în vârstă de 12 ani.

În data de 11.09.2024, în jurul orelor 22:10, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul geloziei  Ioan a trântit telefonul mobil de pardoseau din casă distrugându-i ecranul, telefon ce aparținea fostei sale soții, iar aceasta din urmă la zgâriat pe brațe pe fostul său soț, provocându-i leziuni minore ce nu au necesitat ingrijiri medicale.

Au fost completate două formulare de evaluare a riscului rezultând faptul că în cauză nu există risc iminent și nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar cei doi s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violență în familie” faptă prev. și ped. de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 1 din Codul Penal, si  „distrugere” faptă prev. și ped. de art. 253 alin. 1  Cod penal,   care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Cornu Luncii.