ACTUALITATELOCAL

Divort cu scandal în Șcheia. Sotia si-a acuzat barbatul ca i-a furat bunuri dintr-o locuință

Divort cu scandal în Șcheia. Sotia si-a acuzat barbatul ca i-a furat bunuri dintr-o locuință.  A fost solicitata interventia politiștilor.  Ieri seara,  lucrătorii SPR 9 Şcheia au fost sesizați direct de către  A.D.  din Sf Ilie că soțul său a luat din apartamentul proprietate comună mai multe bunuri.

Femeia  locuiește singură în Sf Ilie, întrucât soțul ei,  a părăsit locuința de domiciliu și s-a mutat împreună la un alt imobil proprietate comună, cei doi aflându-se în proces de divorț.

Ieri, in  timp ce nevasta  nu se afla la locuința de domiciliu, soțul ei, a pătruns în locuința proprietate comună, de unde a luat o imprimantă și un calculator.

La momentul sesizării persoana vătămată nu a putut estima valoarea prejudiciului creat.

S-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat că nu există risc iminent și nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Totodată, femeii  i s-a înmânat o cerere cu care să se adreseze Judecătoriei Suceava în situația în care va dori emiterea unui ordin de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt între rude” faptă prev. de art. 231, alin. 1, raportat la art. 228, alin. 1 Cod penal, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia.