GENERAL

Distracția de Revelion s-a transformat într-o mare țeapă pentru mai mulți tineri din județul Suceava

Distracția de Revelion s-a transformat într-o mare țeapă pentru mai mulți tineri din județul Suceava, care au plătit bani în avans pentru un sejur la o cabană care nu exista în realitate. Dornici să petreacă noaptea dintre ani într-o zonă pitorească din județ, cele două grupuri de tineri din Rădăuți și Vatra Dornei au plătit avans câte 1000 de lei pentru o cabană listată pe un site, dar au rămas și fără bani și fără vacanță.

Orbiți de prețul bun și de fotografiile frumoase din anunțul online, tinerii au plătit avansurile cerute de proprietarul fictiv fără să verifice în prealabil recenzii sau informații online despre respectiva unitate de cazare. Conform descrierii, cabana era situată în apropiere de Mănăstirea Humorului si era prezentată ca un loc idilic.

Pretul solicitat de asa zisii propietari era de 3.300 de lei, care cerea un avans de aproape 30%. Pe aceasta cale, reprezentantii Oficiului pentru Protectia Consumatorilor ii avertizeaza pe cumparatori sa verifice foarte bine locatiile pe care doresc sa le inchiereze pentru a nu avea surprize neplacute.