ACTUALITATENAȚIONAL

Directorul General al TAROM a fost schimbat: „Obiectivul principal al noii echipe de management rămâne finalizarea planului de restructurare”

Potrivit unui comunicat de presă al Tarom, începând din 23 octombrie 2023, în urma îndeplinirii formalităților legale, funcția de director general va fi preluată de Bogdan Popescu.

Bogdan Popescu este absolvent al Facultății de Aeronave, al Facultății de Drept din cadrul Universității București, cât și al programului EMBA Asebuss. El are o experiență de peste 25 de ani în companii de renume internaţional, precum Shell, METRO și Microsoft.

De asemenea, în anul 2021, Bogdan Popescu a ocupat funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Avioane Craiova SA.

„Pentru asigurarea atât a unei tranziții eficiente, cât și a continuității activității Companiei, s-a decis totodată numirea actualului director general, Costin Iordache, în funcția de director economic, cât și numirea actualului director economic, Narcis Obeada, în funcția de director comercial.

Obiectivul principal al noii echipe de management rămâne finalizarea și implementarea planului de restructurare, ce va conduce la revitalizarea companiei și transformarea ei într-o organizație profitabilă și modernă”, se arată în comunicatul citat.