POLITIC

Dimineață la Ministerul Dezvoltării, după-amiază la Mănăstirea Humorului

După ce-am fost alături de primarul din Vulturești la semnarea finanțării unui proiect important pentru comuna sa, am ținut să ajung neapărat în această după-amiază în frumoasa comună Mănăstirea Humorului, pentru a participa la alegerile din cadrul organizației locale PSD.
M-am bucurat să văd printre ei mulți tineri determinați să facă treabă și să schimbe multe dintre problemele existente la nivelul comunei lor.
Cel care va conduce noua organizație a social-democraților de la Mănăstirea Humorului este Dan Hojbotă, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Frasin, căsătorit, tatăl a doi copii frumoși, un băiat de 20 de ani, student la Silvicultură, și o fată de 15 ani, elevă la un colegiu din Suceava.
Dan e hotărât să se implice în viața comunității din Mănăstirea Humorului, de data aceasta mult mai activ.
Are de gând să adune în jurul său un nucleu tot mai mare de oameni, de la familie, la cunoștințe, prieteni și toți cei cu care a intrat în contact în cei 25 de ani de activitate și care îl știu ca pe un om serios și de cuvânt.
Mi-a mărturisit că cel mai mult i-ar plăcea ca peste ani să-l aprecieze consătenii, și nu numai, pentru ce a făcut pentru comuna lui de suflet.
Succes, Dan Hojbota!
Spor la treabă, PSD Mănăstirea Humorului!
Deputat George Șoldan