GENERAL

DIICOT/Retinut pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu în formă continuată .

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a comercializat diferite cantități de droguri de mare risc și de risc către consumatori din județul Vrancea, fiind prins în flagrant, la data de 20.12.2022, în timp ce transporta, cu un autoturism, cantitățile de aproximativ un kilogram de canabis și 30 grame de cocaină.
La aceeași dată a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Adjud, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
În cursul zilei de astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.