ACTUALITATE

DIICOT: 2 traficanți de droguri prinsi in flagrant

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au efectuat activități investigative pe linia combaterii traficului de droguri și a operațiunilor cu substanțe apte să producă efecte psihoactive în două cauze.

În cadrul acestor dosare, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Satu Mare au efectuat două acțiuni distincte de prindere în flagrant.
Astfel, au fost prinși în flagrant doi suspecți, domiciliați în municipiul Baia Mare, după ce au comercializat cantitatea de 351 grame rezină de canabis în schimbul sumei de 3.000 de euro.
Față de aceștia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, fiind sesizat Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Totodată, la data de 09.02.2022, a fost surprins în flagrant un inculpat după ce a comercializat cantitatea de aproximativ 100 de grame de substanță pshioactivă, contra sumei de 1.400 euro.
Față de acesta procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante.