GENERAL

Diana Sosoaca a fost data afara din Parlamentul European.Și-a pus botnița și a urlat în plen cu icoana în brațe. Vicepreşedintele PPE: „S-a făcut de râs!”

Europarlamentara Diana Sosoaca a fost data afara din plenul Parlamentului European dupa ce a intrerupt de 3 ori desfasurarea sedintei.

Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români! Și voi omorâți oameni în România”, a spus Șoșoacă arătând un sac negru„, a strigat Diana Sosoaca.„Rusia a reușit astăzi, prin vocea isterică și bolnăvicioasă a unui politician mizerabil precum Șoșoacă, să-și facă simțită prezența în plenul Parlamentului European. Nu am simțit niciodată atâta rușine de când sunt în Parlament. Această persoană pune într-o lumină proastă o țară întreagă printr-un comportament sălbatic, străin de acest mediu. Există extremiști în Germania, Franța și alte state, dar nimeni niciodată nu a coborât atât de jos. Subuman comportamentul. Acești oameni au o singură misiune – să facă zgomot cu orice preț. Sunt expresia a ceea ce vrea Rusia să aducă în Europa: haos și multă mizerie. Nu va reuși însă nimeni să schimbe cursul firesc al proiectului european. Aceste personaje sunt izolate, păcat însă că cei de la Kremlin folosesc un deținător de pașaport românesc pentru a-și arăta adevărata față”, a comentat Eugen Tomac.

„Diana Șoșoacă a fost escortată afară din plenul Parlamentului European în timpul dezbaterii privind alegerea Ursulei von der Leyen. Indisciplina și încălcarea regulilor se sancționează imediat. S-a făcut de râs.”, a anunţat Siegfried Mureşan, vicepreşedintele Partidului Popular European.