ACTUALITATELOCAL

Deputatul Longher Ghervazen, socru mare. Unul din fii și-a pus pirostriile. Petrecerea a avut loc la o pensiune din Mălini

Deputatul minorității polone din România, Longher Ghervazen, socru mare.  Unul din fii și-a pus pirostriile. Petrecerea a avut loc la o pensiune renumită din comuna Mălini. Din programul nunții nu a lipsit un impresionant foc de artificii.
Ștefan Longher și-a unit destinele cu aleasa inimii, Ștefania Claudia.
Mirele este prim vicepreședinte al Uniunii Polonezilor din România. ,, Nunta noastră de vis,, susține la unison familia Longher.
,,Dragii noștri,
Facem această postare pentru a vă mulțumi din suflet, vouă, celor care ați fost alături de noi la cel mai important eveniment din viața noastră de până acum! 🤍 Vrem să mulțumim și celor care nu au putut fi alături de noi fizic, dar care și-au făcut simțită prezența printr-un gând bun! 🤍 Suntem copleșiți de toată iubirea și de toate laudele primite în urma marelui eveniment! Ne bucurăm din suflet ca v-ați distrat și sperăm să vă bucurați în continuare alături de noi! 🤍
Nunta noastră de vis nu ar fi fost posibilă fără ajutorul:
🤍 Pensiunea La Filuță– Vă mulțumim pentru colaborare, datorită profesionalismului dumneavoastră totul a decurs PERFECT!
🤍 Belle Fleur Botosani– Vă mulțumim pentru cele mai frumoase decoruri, nunta noastră de vis a devenit realitate datorită vouă!
🤍 Trupa Feelings – Vă mulțumim pentru ca ați creat cea mai frumoasă atmosferă! Sunteți cei mai profesionaliști și talentați!
🤍 Paul Ananie – Ai fost absolut minunat! Îți mulțumim din suflet pentru prezența!
🤍 Delicitate – Vă mulțumim pentru ca ne-ați îndulcit! A fost o mare plăcere să colaborăm cu voi!
🤍 CSART FILM& ALB DE LUNA– Doamneeeee, nu am cuvinte pentru voi! Ați fost minunați, vă mulțumim ca ne-ați fost alături și de-abia așteptăm să vedem momentele imortalizate de voi!
🤍 @etherea- Vă mulțumim tare mult pentru fiecare detaliu creat de voi! Detaliile chiar au făcut diferența mulțumită vouă!
🤍 Adriana David– Mulțumesc din suflet pentru grija pe care ai avut-o cu părul meu! A arătat perfect!
🤍 Croitoria Cuti – Datorită ție, Ștefan a fost îmbrăcat la 4 ace! Colaborările noastre nu se vor opri aici!
🤍 REYA Bridal Couture– Mulțumesc pentru rochia visurilor mele! A fost o plăcere să vă cunosc!
🤍 Beatrice Zaharia– M-ai făcut să mă simt cea mai frumoasă mireasă! Toată lumea a lăudat machiajul!
🤍 Andrada Artworks– Îți mulțumim din suflet pentru cele mai frumoase tablouri. Au fost un deliciu pentru nași și părinți!
🤍 Klasika – Mulțumim pentru ca ne-ați condus pe noul nostru drum!
Nu în ultimul rând vrem să mulțumim părinților pentru tot ajutorul oferit! Vă iubim din tot sufletul! 🤍
Mii de mulțumiri și nașilor, aveți un loc foarte special în inimile noastre! Suntem foarte mândri să vă avem ca și părinți spirituali! 🤍
Love,
Familia Longher,, este mesajul postat de pagina de facebook a  Claudiei  Longher, nora deputatului