BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Deputat suspectat că a primit mită

Deputat suspectat că a primit mită.El ar fi primit 2500 de dolari pentru a urgenta construirea unui turn de telefonie mobilă. Alesul ar putea sta câțiva ani în închisoare.

 

În regiunea Cernăuţi, un deputat al consiliului local din partidul „Partidul de oproziție Pentru Viață”, este suspectat că a primit mită. Probabil că a promis unui reprezentant al unui operator de telefonie mobilă că va ajuta cu închirierea unui teren pentru 2 500 de dolari.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Administrației regionale a Serviciului de Securitate.

Potrivit parchetului, inculpatul este deputat al celei de-a 8-a convocari a Consiliului Local Storojineț, ales din partidul „Partidul de oproziție Pentru Viață”. A fost și membru al comisiei funciare. Probabil că a promis că va ajuta cu actele pentru închirierea unui teren pentru construirea unui turn de telefonie mobilă. Pentru aceasta, a cerut 2 500 de dolari de la reprezentantul operatorului de telefonie mobilă.

Și-a implicat ca intermediar pe cunoștințele sale din raionul Cernăuți – a negociat cu chiriașul în privința transferului de bani și i-a primit direct. Bărbatul i-a dat o parte din bani deputatului.

Polițiștii au confiscat acești bani în timpul perchezițiilor. Bărbații au fost de asemenea reținuți.

Deputatul și complicele acestuia au fost informați cu privire la suspiciunea privind beneficierea în urma unei prestații ilegale acordate de un funcționar. Sancțiunea articolului prevede închisoare de la cinci la zece ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita anumite activități pe o perioadă de până la trei ani, cu confiscarea averiii, arata bucpresss.eu.