POLITIC

Deputat EXCLUS din PSD: „Nu tolerăm încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”

Conducerea PSD a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

Deputatul  de Argeș este acuzat că ar fi implicat într-un scandal sexual cu un minor. Aurel Bălășoiu a fost filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un tânăr. Parlamentarul social-democrat a fost exclus din partid.

„Reacția președintelui Marcel Ciolacu a fost instantanee și a fost exclus din partid. I-am solicitat să-și dea demisia din Parlament și sperăm să facă asta luni. Noi vom vota pentru ridicarea imunității și continuarea anchetei pentru că sunt fapte abominabile și care nu pot fi tolerate”, a spus Radu Oprea – purtătorul de cuvânt al PSD, la Realitatea PLUS.

Conducerea PSD a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor.