ANUNȚPUBLICITATE

Decorarea casei într-un stil modern, cu Lego

Pe lângă beneficiile pe care le au asupra dezvoltării mentale a micuților, blocurile de construit au reușit să se facă remarcate și pentru seturile excepționale de care dispun. Firma Lego este renumită pentru replicile la dimensiune mică ale diverselor monumente din toată lumea sau castelelor din francizele adorate de oameni. De aceea, seturile au început să fie achiziționate și de adulți, pentru pura lor bucurie. Ce poate fi mai frumos decât să terminați construcția lucrată cu atenție și apoi să o expuneți la loc de seamă, în casă? Dacă sunteți pasionat de acest tip de activitate și vă doriți să vă completați colecția cu niște construcții și mai impresionante, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vă vom prezenta o serie nouă de la firma amintită, pentru a vă convinge. Să începem!

 

După cum vă spuneam și mai sus, blocurile de construit pot forma replici impresionante, demne de toate laudele. Dacă dispuneți de un living spațios, în care ați amenajat și o vitrină specială pentru lucrările dumneavoastră, atunci nu ezitați să o completați cu următoarele recomandări de la noi. După cum v-am promis, vă vom vorbi pe larg despre seria Lego Icons. Această serie a fost creată drept mulțumire pentru aprecierea oamenilor față de blocurile de construit și este formată din mai multe seturi cu monumente celebre sau castele și cadre preferate din filme. Pentru dumneavoastră, avem să vă prezentăm cinci astfel de seturi, și anume Titanic, Stăpânul Inelelor, Harry Potter, Turnul Eiffel și Coloseumul. Cu acestea, cu siguranță veți reuși să vă decorați locuința în cel mai modern și surprinzător mod.

 

  1. Titanic: Lego Titanic face parte din seria Icons și este o replică unu la unu cu originalul. Format din 9090 de piese și cu o dimensiune de 135 cm, vaporul va stârni amintirile tuturor apropiaților dumneavoastră. Acest set vă va ajuta să vă destindeți într-o după amiază de weekend și apoi, să vă bucurați alături de musafiri de capodopera obținută. Fie că doriți să îl construiți de unul singur, sau poate cereți ajutorul copiilor sau al partenerului dumneavoastră, cu siguranță veți avea parte de momente de neuitat.
  2. Stăpânul Inelelor: setul despre care vrem să vă vorbim este castelul din Rivendell al elfilor. Acesta este un adevărat „icon” al trilogiei, ce a rămas în istorie ca fiind unul dintre cele mai frumoase castele fictive. Format din 6167 de piese și cu o dimensiune de 72 cm, setul va surprinde prin frumusețea sa. Veți crea un cadru de poveste, demn de fotografiat, împreună cu minifigurinele oferite la pachet. Și așa, veți reuși să aduceți o parte din filmul preferat în viața reală.
  3. Harry Potter: setul care impresionează cel mai mult din această serie Lego Icons este Castelul Hogwarts. Cu cele 6020 de piese, veți reuși să scoateți în evidență toate detaliile lucrării. Iar atunci când îl construiți, vă veți simți de parcă și dumneavoastră faceți parte din misterioasa lume a magiei. Lăsați-vă purtat de basm cu acest set și bucurați-vă familia cu rezultatul final.
  4. Turnul Eiffel: arhicunoscutul monument al Franței este și el prezent în seria Icons. Dacă sunteți norocos și ați reușit să vizitați destinația, cu acest set cu siguranță veți stârni cele mai plăcute amintiri. Cu cele 10.000 de piese, construcția se înregistrează ca fiind una dintre cele mai mari create vreodată. Iar dimensiunea sa de 150 cm va domina cu mândrie raftul pe care e așezată.
  5. Coloseumul: ultimul, dar nu cel din urmă, este monumentul celebru al Italiei. Coloseumul, cu cele 9036 de piese ale sale și dimensiunea de 60 cm, vă va face să vă simțiți ca în vacanță ori de câte ori îl priviți. Aproape că veți putea simți istoria locului atunci când îl veți pune pe raft. Ce poate fi mai frumos decât să vă petreceți timpul liber înconjurat de izul istoriei și al basmelor?

Iată-ne ajunși la final. Dacă sunteți fan Lego adevărat, merită pe deplin să investiți și în seturile menționate de noi. Spunem acest lucru pentru că, în timpul asamblării, vă veți stimula imaginația și vă veți relaxa, deodată. Iar când veți termina construcția, veți fi lăudat pentru răbdarea de care ați dat dovadă, atât de familie, cât și de prieteni. Dacă v-am stârnit curiozitatea, nu ezitați să navigați mediul online pentru a descoperi întreaga colecție Icons.