INTERNAȚIONAL

David Arahamia a acuzat CNN, Bloomberg și WSJ că au publicat falsuri despre invazia rusă

Arahamia despre presa occidentală: Girshi pentru Skabieva și Solovyov.

David Arahamia, șeful fracțiunii Slujitorul Poporului, a acuzat CNN, Bloomberg și WSJ că au publicat falsuri despre invazia rusă

Arahemia a declarat că unele instituții media din SUA au răspândit „falsuri inversate” privind amenințarea cu invazia armatei ruse. El a comparat părți din mass-media americane cu propagandiștii ruși.

„Cred că atunci când va trece faza, peste două sau trei luni, vom putea face o analiză retrospectivă a modului în care marile și bine-cunoscutele mass-media au început să raporteze informații mai proaste decât Scabeyev și Solovyov. Falsuri în CNN, Bloomberg, WSJ… Trebuie să le urmărim pentru că sunt elemente ale unui război hibrid”, a spus el.

Urmăriți: „God damn it”, un bărbat neidentificat a inscripționat imnul Uniunii Sovietice și s-a lamentat în engleză, în direct la Reuters de la Maydan din Kiev. VIDEO

El consideră că acum „există o încercare de a negocia un nou tratat de securitate colectivă” și că Ucraina este doar o platformă de negociere.

Arahemia a mai spus că publicarea de informații despre amenințarea unei invazii rusești este costisitoare pentru Ucraina.

„Această isterie costă acum țara 2-3 miliarde de dolari pe lună. Nu putem face comerț pe piețele externe, deoarece ratele de acolo sunt pur și simplu prea mari. Mulți exportatori se retrag. Noi estimăm zilnic pierderile economice și apoi diseminăm aceste informații partenerilor prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe, pentru că ei înțeleg. Atunci când cineva decide să mute ambasada la Lviv, ar trebui să înțeleagă că o astfel de noutate va costa economia ucraineană câteva sute de milioane de dolari”, – a declarat politicianul.

sursa foto: en.wikipedia.org

sursa articol: censor.net