BREAKING NEWSPOLITIC

Cusnir critici la adresa lui Gheorghe Flutur

Anul viitor, în 2024, Flutur Gheorghe va avea 20 de ani de când conduce Județul Suceava, cu o pauză de 4 ani în perioada 2012-2016; de facto el a condus județul Suceava și în perioada 2004-2008.

1)      În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a construit în 2 ani Aeroportul Suceava cu terminal și aerogară modernizată complet, inclusiv 2460 metri de pistă cu lățimea de 45 m, Flutur Gheorghe a reușit în doar 7 ani să inaugureze Terminalul 2, un container de 1000 mp.

2)      În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a construit într-un an drumul Trans Rarăul din economiile Consiliului Județean la cheltuielile de deszăpezire a drumurilor județene, Flutur Gheorghe a reușit în doar 7 ani să amenajeze o parcare lângă drumul Trans Rarău.

3)      În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a construit în 6 luni DN 29/E85 Suceava-Botoșani, Flutur Gheorghe reușește de doar 15 ani să ne povestească ce frumoase vor fi și câtă importantă turistică vor avea drumurile Panaci-Bilbor și Malini_Borca.

4)      În timpul lui Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) clădirea Palatului Administrativ era asigurată contra incendiilor și avea contract valabil de mentenanță pentru senzorii de depistare a fumului, Flutur Gheorghe a reușit performanța de a face economii mărunte pentru că ulterior CNI din banii românilor din bugetul de Stat să cheltuie peste 20 milioane euro pentru refacerea postincendiu a clădirii fanion a administrației publice județene, bani care ar fi putut să fie folosiți pentru infrastructură rutieră sau școlară a județului Suceava.

5)       În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a reamenajat într-un an DJ Mihoveni-Costana, Flutur Gheorghe a reușit să asfalteze drumul județean spre locația să preferată, „Acasă în Bucovina”.

6)      În timp ce PSD-ul a construit Centura inel a Radautiului în 2 ani, Flutur Gheorghe ne povestește de doar 15 ani cum gospodarii PNL vor construi centurile ocolitoare ale orașelor Gură Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

 

Flutur Gheorghe,”stâlpul” coaliției de guvernare, nu reușește, la el acasă, pe toloaca, nimic altceva în afară de petreceri de partid pe bani publici, nimic în afară de de chiuituri și hore și alea de slabă calitate.

Cine îl protejează pe Gh. Flutur și până când?

 

 

 

Dan Ioan Cușnir,

 

Președinte Executiv  Organizația Municipală PSD Suceava

 

„Totul pentru Suceava!”