ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONALULTIMA ORĂ

Cursa Iasi-Tel Aviv, anulata din cauza unor adolescenti recalcitranți

Scandal la bordul aeronavei Iasi – Tel Aviv. Trei pasageri de origine israeliana si americana au devenit agresivi dupa ce membrii echipajului de zbor le-a spus ca fumatul este interzis la bordul avionului. Pentru ca situatia a scapat de sub control, capitalul avionului a decis sa anuleze zborul si sa se reintoarca la baza. Reprezentantii Politiei de Frontiera au intervenit, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi si al Brigazii Antitero SRI Directia Iasi, pentru calmarea situatiei si debarcarea pasagerilor din aeronava în ordine .Cei trei pasageri recalcitranti au fost amendati de politistii de frontiera.

Elena Troia, Purt. Cuv. Aeroport Iași: „Un pasager se imbarcase pentru cursa Iasi – Tel Aviv si care si-a aprins tigara electronica in timp ce aeronava se afla in miscare Acesta a ignorat in mod repetat avertismentele echipajului de zbor de a renunta la tigara iar in aceasta situatie, aeronava aflata la capatul pistei a trebuit sa se intoarca la platforma. Pasagerul in cauza a fost preluat de Politia de Frontiera„.

Doi pasageri care au facut scandal in aeronava erau adolescenti.

„Căpitanul a luat decizia revenirii avionului la sol, întrucât o persoană de sex feminin, cetăţean israelian în vârstă de 17 ani, a manifestat un comportament necorespunzător ignorând indicaţiile membrilor de echipaj privind interzicerea fumatului la bordul aeronavei. Ca urmare a deciziei căpitanului privind debarcarea persoanei în cauză, alţi doi tineri aflaţi în avion au devenind recalcitranţi, manifestând reacţii nejustificate. Astfel, un cetăţean israelian, în vârstă de 20 de ani, a proliferat injurii şi ameninţări la adresa membrilor echipajului, iar un cetăţean american, în vârstă de 17 ani, a manifestat un comportament recalcitrant la adresa autorităţilor. Având în vedere comportamentul persoanelor în cauză, căpitanul a considerat că nu poate efectua zborul în condiţii de siguranţă, sens în care a luat decizia anulării zborului către Tel-Aviv”, a transmis Politia de Frontiera.