ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

CURS: Flutur este favoritul sucevenilor la președinția Consiliului Județean. PSD-partidul care ar schimba ,,ceva în bine România,,

PSD Suceava a dat publicității un sondaj efectuat în rîndul electoratului sucevean: Gheorghe Flutur este favoritul sucevenilor la președinția Consiliului Județean. Același sondaj plasează PSD ca favorit în rândul partidelor ce ar putea schimba ,,ceva  în bine România,,.

 

Comunicat PSD Suceava: Deoarece în ultima vreme au tot apărut discuiții în spațiul public din județul Suceava, legate maximizare a unor rezultate prin extindere a comasării și la alegerile locale, deoarece au fost montate teme false, legat de pericolul iminent al radicalizării județului și creșterea extremismului, ne vedem nevoiți să calmăm aceste zvonuri prin punerea la dispoziție publicului sucevean a rezultatelor unui sondaj real realizat profesionist de o firmă cu renume național, e vorba de cei de la CURS!

Credem că este important ca în toate campaniile din acest an, dar mai ales în cele care privesc arhitectura puterii locale, să ne concentrăm pe temele reale ale județului, pe dezvoltarea infrastructurii pe creșterea calității vieții pentru toți cetățenii, indiferent dacă sunt din mediu urban sau rural.

Iar cei care au avut responsabilitatea gestionării județului in ultimii opt ani să se prezinte în fața electoratului și cu un bilanț real al guvernării și să nu mai inventeze balauri falși.