BREAKING NEWSPOLITIC

Cum se scuză o deputată PSD pentru dublarea posturilor de secretar de stat: “PSD a intrat la guvernare acum șase luni” / Social-democrații au deja un an și șapte luni de guvernare

O deputată PSD a oferit un moment halucinant vineri seara în emisiunea ”Bună, România”, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir de la B1  TV.. Întrebată despre motivul pentru care coaliția PSD și PNL a dublat numărul secretarilor de stat odată cu preluarea guvernării, deputata Oana Florea a spus că social-democrații se află la guvernare de doar șase luni, prin urmare nu ar fi avut timp să facă ordine în posturile din aparatul central.

”Trebuie să ne uităm un pic în urmă, pentru că noi am intrat la guvernare acum șase luni”.Întrebată din nou de moderatori dacă știe exact de cînd e PSD la guvernare, Oana Florea a răspuns, sigură pe ea: ”Am intrat în primăvara lui 2022 la guvernare”.

Abia după insistența moderatorilor deputata și-a amintit că PSD e în guvern din noiembrie 2021, adică de un an și șapte luni.

Din nou, atrăgîndu-i-se atenția că e vorba de noiembrie 2021, deputata a răspuns țîfnoasă: ”Ei,extraordinar, nu a fost ianuarie, a fost noiembrie, ați găsit două luni…”.