ANUNȚPUBLICITATE

Cum să vă îngrijiți hainele ca acestea să reziste mai mult

Una dintre cele mai frecvente solicitări pe care le primim este să scriem despre întreținerea hainelor. La urma urmei, dacă încercați să vă construiți o garderobă de excepție, nu vreți să provocați uzura prematură a unor pantaloni de bărbați casual sau să vă distrugeți accidental cămașa preferată.

Întotdeauna vă recomandăm să cumpărați haine și accesorii de cea mai bună calitate pe care v-o puteți permite, dar cumpărarea de lucruri de calitate este doar primul pas. Trebuie să aveți grijă de ele în mod corespunzător. Dacă o faceți, le veți prelungi durata de viață și veți obține mai mult pentru banii câștigați cu greu.

 

Acest articol vă va ajuta să aveți grijă de hainele dvs. Bucurați-vă de el, iar dacă aveți întrebări sau recomandări, vă rugăm să lăsați un comentariu.

Cum să aveți grijă de pantalonii dvs.

Multe dintre aceleași sugestii care sunt valabile pentru cămășile dvs. sunt valabile și pentru o pereche de pantaloni bărbați casual. Pentru a fi eficienți, vom trece în revistă doar sfaturile specifice pantalonilor.

 

Atâta timp cât nu încălcați instrucțiunile de îngrijire a țesăturii, călcatul și curățarea uscată sunt cele mai bune opțiuni pentru a scăpa de cutele de pe o pereche de pantaloni de bărbați casual.

 

De asemenea, puteți să vă atârnați pantalonii în baie în timp ce faceți un duș fierbinte, permițând astfel aburului să ajute la netezirea unor cute.

 

Prevenirea cutelor, în primul rând, vă va economisi mult timp în cele din urmă. Ar trebui să fie de la sine înțeles, dar agățați-vă pantalonii imediat după ce îi călcați sau spălați. Există numeroase metode de agățare a unei perechi de pantaloni de bărbați casual, așa că totul ține de preferințele personale.

 

Dacă sunteți ca noi, aveți un amalgam de diferite tipuri de umerașe în dulap. Dacă nu sunteți dispus să vă standardizați sortimentul de umerașe, s-ar putea să trebuiască să recurgeți la utilizarea câtorva metode de agățare a pantalonilor.

 

Nu agățați niciodată o pereche de pantaloni dama sau de bărbați casual pe umerașe de sârmă, cu excepția cazului în care umerașul are o bară transversală întărită. Dacă sunteți limitat la umerașe obișnuite pentru hanorace de bărbați, aliniați pantalonii de-a lungul pliului de pe fiecare picior și întindeți-i peste bara transversală a umerașului.

Încercați să păstrați pliurile uniforme pe tot parcursul pantalonului. Și nu uitați că, dacă bara transversală nu are un fel de strat antiderapant, pantalonii vor aluneca (în cele din urmă).

 

O metodă mai bună este să folosiți umerașe cu o singură clemă (numite și umerașe pentru fuste) și să agățați pantalonii de talie sau de manșete. Cârligele cu clemă dublă sunt cele mai bune pentru a agăța pantalonii de talie. Bineînțeles, aceste umerașe cu clemă funcționează doar dacă aveți un dulap plin care permite atârnarea pe toată lungimea pantalonilor.

Cum să scăpați de scame

Scamele, părul de animale de companie, praful și mătreața vor ajunge pe hainele dvs., dar nu trebuie să vă strice stilul. Cumpărați pur și simplu o perie bună pentru scame pentru a îndepărta aceste particularități de pe pantaloni de bărbați casual.

 

Nu vă recomandăm să cumpărați o rolă pentru scame. Nu cred că fac o treabă la fel de bună și trebuie să continuați să cumpărați altele noi atunci când se termină banda. O perie bună pentru scame costă destul de puțin și va rezista o veșnicie.

 

Aceste perii necesită curățare, dar este foarte simplu. Trebuie doar să folosiți degetul pentru a mângâia peria cu firul de păr, apoi să trageți resturile colectate de la capăt.

Cum să aveți grijă de blugi

Există destule informații, exagerări și mituri despre îngrijirea blugilor pentru a umple o carte. Pur și simplu nu le putem acoperi pe toate. Așa că permiteți-ne să limităm conversația despre iubiții dvs. blugi din denim la modul general.

 

Majoritatea experților în denim sunt de acord că ar trebui să vă spălați blugii cât mai rar posibil. Mulți vă vor spune să nu-i spălați niciodată. Noi nu suntem atât de extremiști. Când încep să miroasă urât, ar trebui să îi spălați. Când se pătează inestetic, ar trebui să îi spălați. Dar nu este neobișnuit să treacă 4-6 luni între spălări. Când îi spălați, faceți-o pe dos în apă rece cu o cantitate mică de detergent ușor, apoi uscați-i.

 

Atârnarea blugilor, în loc de împăturire, va ajuta la aerisirea lor, reducând astfel mirosul și oferindu-vă mai mult timp între spălări.