ACTUALITATENAȚIONAL

Cum poți să scapi de ghinion prin decorarea casei – 5 obiecte speciale prin care atragi norocul și abundența în viața ta

Pentru a atrage norocul și prosperitatea în viața ta, e bine să adaugi în decorul locuinței tale câteva obiecte speciale.

Iată ce obiecte e bine să ai în casă pentru noroc și prosperitate. Ele îți vor înfrumuseța casa și te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Cu toții ne dorim să fim norocoși, iar o modalitate de a face acest lucru este să ne decorăm locuința cu unele obiecte, considerate amulete norocoase în vechea artă chineză, Feng Shui, potrivit clickpentrufemei.ro.

 

ACVARIUL CU PEȘTI

De exemplu, un acvariu cu pești va atrage banii în viața ta, deoarece apa este asociată cu bunăstarea materială. În plus, peștii reprezintă starea bună de sănătate. Pentru a avea rezultate, amplasează acvariul cu pești la intrarea în casă și asigură-te că îl păstrezi curat și bine îngrijit!

 

FÂNTÂNA NOROCOASĂ

Dacă acvariul cu pești nu este pe placul tău, poți să atragi norocul și cu o fântână, simbol al belșugului și al stării de bine. De obicei, aceste obiecte se amplasează în fața casei, la intrarea în locuință, însă pe cele de mici dimenisuni le poți pune în interior.

O fântână cu apă este un obiect emblematic în arta Feng Shui și este considerată un simbol al abundenței și prosperității. Aceste tipuri de obiecte pot crea un mediu relaxant și pot promova fluxul de energie pozitivă.

 

CLOPOȚEI

Potrivit artei Feng Shui, clopoțeii de vânt sunt decorațiuni aducătoare de noroc și de energii pozitive. Atrag abundența, schimbările pozitive și dezvoltarea personală. La fel ca apa, clopoțeii „mișcă” energia negativă, în timp ce o atrag pe cea benefică. Pentru a înlătura energia negativă, ampleasează-i în fața ușii de la intrare, potrivit clickpentrufemei.ro.

 

CRISTALE

De pe lista obiectelor aducătoare de noroc nu puteau să lipsească cristalele, care atrag bogăție, abundență, protecție, vindecare, sănătate și echilibru! Unele persoane preferă să poarte cristalele zodiei lor, în timp ce altele preferă să țină în mâini cristale de mărimea palmei, ori de câte ori au nevoie de un mic ajutor. De asemenea, poți să pui cristale pe mobila ta preferată din casă sau la fereastră.

 

PLANTE

Alege cu atenție și plantele pe care le achiziționezi! Unele dintre ele îți vor aduce echilibru, armonie, vitalitate și belșug. Printre ele se află: bambusul, crizantema, orhideea, begonia și pachira. Desigur, cheia este să le menții sănătoase și să le pui la vedere.

 

Pe lista obiectelor aducătoare de noroc se află și: ghindele, citricele, simbolul Hamsa sau Mâna Fatimei și potcoavele, mai scrie clickpentrufemei.ro.