INTERNAȚIONAL

Cum domină Elon Musk conversațiile de zi cu zi și fluxurile de social media ale fanilor săi indieni

Studenți, proaspăt absolvenți, antreprenori, profesioniști IT, antrenori de gimnastică. Faceți cunoștință cu adepții șefului Tesla, antreprenor spațial și cel mai bogat om din lume, Elon Musk

S-ar putea să fie o șansă prea mică, dar Gopi Gautham, student în anul al doilea la inginerie la Universitatea Chandigarh, vrea să îl invite pe miliardarul Elon Musk ca vorbitor la evenimentul Ted X al universității sale, programat pentru luna noiembrie a acestui an. Până acum, a făcut mai multe încercări: mai întâi a scris pe Twitter, cerându-i lui Musk să „vină în India, unde are cel mai mare număr de fani”, apoi a contactat masivii săi adepți online în speranța că cineva va pune o vorbă cu cel mai bogat om din lume.

Cea mai dedicată comunitate de „muschetari” din India se află pe LinkedIn, cu o bază de membri de 23.579 de urmăritori (ilustrație: Suvajit Dey)
S-ar putea să fie puțin probabil, dar Gopi Gautham, un student în anul al doilea la inginerie la Universitatea Chandigarh, vrea să-l invite pe miliardarul Elon Musk ca vorbitor la evenimentul Ted X al universității sale, programat pentru luna noiembrie a acestui an. Până acum, a făcut mai multe încercări: mai întâi a scris pe Twitter, cerându-i lui Musk să „vină în India, unde are cel mai mare număr de fani”, apoi a contactat masivii săi adepți online în speranța că cineva va pune o vorbă cu cel mai bogat om din lume.