ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Cum a ,,muscat,, consilierul personal al primarului comunei Fundu Moldovei din locul de joaca al copiilor si si-a facut terasa

Afacerile mai presus decat bunastarea locuitorilor comunei. Este MOTTO-UL conducerii Primariei Fundu Moldovei sau MAI INTAI PENTRU NOI SI DACA O RAMNE FACEM SI PENTRU ALTII.

Locul de joaca al comunei Fundu Moldovei este un spatiu unde cei mici se chinuie sa zbenguie. Parcul de joaca ar fi trebuit sa fie locul de distractie al copiilor. In localitatea Fundu Moldovei, comuna pastorita din 2004 de primarul Tudor Zdrob cresc afacerile edilului nu si locul de joaca al micutilor. Cresc si afacerile unor angajati platiti din banii publici.

In apropierea centrului comunei, locul de joaca s-a micsorat de cativa ani. Actualui consilier al primarului comunei, Nelu Ivanciuc si-a facut terasa. In pandemie, aceeasi terasa a fost modernizata si in locul hartapelelor a aparut o locatie moderna.

La terasa cu bere si ce o mai servi omul, pot privi si micutii veniti sa se bucure de timpul liber.

Satenii isi amintesc ca in parc era si o scena unde MOS Craciun le impartea daruri. Acum in locul scenei troneaza o terasa si parca nimeni nu mai este interesat de un parc de joaca pentru micuti. Totul s-a transformat intr-o afacere.

Nelu Ivanciuc a fost Seful Serviciului Utilitati adica ,,seful gunoaielor,, cum ne spune un localnic.

In acest mandat, conducerea Primariei a considerat ca ar trebui facuta rocada intre angajati. NeluI Ivanciuc l-a schimbat pe Silvian Poenar,  acesta din urma ajungand Sef la Serviciul Utilitati.

Mai exact, in Primaria Fundu Moldovei o mana spala pe alta si amandoua fata.  Localnicii trebuie sa vina pentru o adeverinta la prima ora sau dupa ora 13.30. Este pauza de masa care poate tine chiar si 3 ore.

Sunt cazuri cand sateni din Botus au ajuns la Primaria Fundu Moldovei si dat fiind faptul ca au ajuns dupa ora 11.00, li se spunea sa revina in aceeasi zi  dupa 13.30 sau a doua zi dimineata pentru ca ,,e ora mesei,,.

Nelu Ivanciuc figureaza administrator la Pensiunea ,,Domeniul Cerbilor,,. De numele lui se leaga  firma Baicor Iacob din Colacu, acolo unde tot administrator este. Care este obiectul de activitate al SC Baicor Iacob potrivit firmelavedere.ro

Radacina Codului CAEN 4711 de activitate a firmei
BAICOR IACOB SRL
Clasa CAEN G:
Comert cu Ridicata si Cu Amanuntul; Repararea Autovehiculelor si Motocicletelor
– 47 : Comert cu amanuntul, cu exceptia autovehiculelor si motocicletelor
– 471 : Comert cu amanuntul in magazine nespecializate
–- 4711 : Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
Starea firmei, asa cum figureaza la Ministerul Finantelor sau Registrul Comertului:
INREGISTRAT din data 16 July 2008

.a fost a pos

Magazinul ,, La Doi pasi,, din Fundu Moldovei si un alt magazin din Colacu dar si terasa sunt in acte, cel putin asa arata paginile de internet in domeniul financiar si economic, administrate de firma Baicor Iacob.

Cifra de afaceri SC Baicor Iacob SRL

 

Potrivit confidans.ro Firma BAICOR IACOB SRL ) a fost înființata pe 16/07/2008. Există informații despre 1 administrator. În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 394.078 RON , profit de 16.775 RON (marjă de 4.26%) si angaja 2 persoane, având ca obiect principal de activitate codul CAEN 4711(Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun).

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 32%.

In Primaria Fundu Moldovei, primarul, viceprimarul, consilierul personal si Seful de Utilitati, au afaceri personale. S-ar putea spune ca sunt miliardari si afacerile cresc in continuare odata cu veniturile pe care le au lunar ca angajati la stat.

In timpul zilei, putini sunt angajatii care pot fi gasiti prin birouri.