GENERAL

Cum a ajuns Mihalescul, un personaj cu cunoștințe medicore să vorbească despre parteneriatul strategic dintre două țări

Aproape că rămâi șocat când vezi că sunt promovate pe toate planurile persoane mediocre, cu studii făcute târziu si chiar cu diplome false.
Dumitru Mihalescul, un personaj promovat politic de PNL  pe criterii financiare a reușit după ce a insat bani frumoși ca parlamentar să fie plasat prin tertipuri politienesti ca si consul onoric, taman in orasul unde are o firmă. Colc peste pupuă a ajuns să ne vornească acum despre ,,parteneriat strategic,, dintre două țări.
Ce spune afaceristul pe pagina de facebook:
În data de 5 octombrie 2022, am avut deosebita plăcere să particip, în calitate de Consul Onorific al Republicii Coreea, la recepția dedicată celebrării Zilei Naționale a Fondării Statului Coreean.
În discursul de bun venit, Excelența Sa, domnul RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în Romania, a subliniat despre parteneriatul puternic, valorile comune și implicațiile în materia securității dintre România și Coreea de Sud.
De asemenea, o mențiune importantă a fost făcută și cu privire la consolidarea cooperării interstatale, cu precădere în domenii precum apărarea și energia, de către Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.
Ne bucurăm și susținem Parteneriatul strategic născut între Republica Coreea și România. 🇹🇩🇰🇷