ACTUALITATELOCAL

Video/Crucea Roșie Italiană a inaugurat un Hub umanitar in Suceava

Crucea Roșie Italiană a inaugurat duminica 1 mai, un Hub logistic in Suceava. La eveniment a participat prefectul județului Alexandru Moldovan,  conducerea Crucii Roșii Italiene și reprezentanți ai Crucii Roșii din România.

Amplasat in apropierea Garii Burdujeni, acesta cuprinde cinci hale mari care vor adăposti ajutoare care vor fi aduse din Italia  si alte state si  care  ulterior vor fi  transportate in Ucraina cu ajutorul tirurilor  de care dispun, direct la persoanele care au nevoie de ajutor

Inca de la debutul conflictului armat in Ucraina,Crucea Roșie Română s-a implicat constant în ajutorara populației civie vulnerabile.Pentru a susține logistic intervenția Crucii Roșii Române, Crucea Roșie Italiană a construit în Suceava un hub umanitar cu spriinul financiar al Crucii Roșii Monegasque.

 

Alessandro Brunialti, președintelw Comitetului Provincial Trento al Crucii Roșii Italiene sustine ca structura contine  hangare  mari, iar in fiecare hala pot fi pusi 150 de paleti cu ajutoare umanitare care pot fi aduse din Italia sau alte state.  Autoarele vor ajunge sa le trimit direct la persoanele care au nevoie si nu la Crucea Rosie din Ucraina. 

 

Crucea Roșie Italiană a participat la mai multe acțiuni de ajutorare cu medicamente si la actiuni de evacuare a civililor in Ucraina inclusiv la misiuni de evacuare la Lviv. Au fost zeci de persoane  cu probleme au fost transportate de organizația umanitara italiana in Peninsula. 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Numai în misiunea din Liopoli  au  fost utilizate 16 vehicule, inclusiv ambulanțe, microbuze, microbuze, vehicule cu bioconteniment ridicat, mașini și camionete pentru diverse materiale și 51 de operatori ai Crucii Roșii Italiene, inclusiv voluntari, personal, medici, asistente Oss, operatori Restaurarea Legăturilor Familiale.