BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Cristina Elena Pițulescu a fost realeasă în funcția de președintă a femeilor social-democrate din Frătăuții Vechi. Încă o organizație a femeilor social-democrate în județ: la Vulturești

,,De 15 ani este implicată în politică. Secretară a organizației PSD Frătăuții Vechi, fost consilier local, asistent medical comunitar, soție, mamă a două fete, ambele studente la medicină, Cristina Elena Pițulescu a fost realeasă zilele trecute în funcția de președintă a femeilor social-democrate din localitate. Am participat la ședința de alegeri și m-am bucurat să le cunosc pe toate doamnele și domnișoarele prezente, dar și pe domnii consilieri, în frunte cu președintele organizației PSD Frătăuții Vechi, Vasile Artimon Ionesi,, arată președinta Organizației Județene a Femeilor Social Democrate dn județul Suceava, Larisa Blanari.
 Vasile  Ionesi a fost primar timp de patru mandate la Frătăuții Vechi . ,,  Sunt convinsă că după alegerile din 2024 va conduce din nou comuna pentru care are numeroase realizări. Mai ales că acum va fi sprijinit în campanie și de o organizație a femeilor social-democrate cu membre mult mai determinate să se implice în dezvoltarea și modernizarea comunei, așa cum a declarat Cristina Elena Pitulescu. Am fost încântată să o cunosc și pe dna doctor de familie din localitate, Rodica Ionesi, consilier PSD, și țin să îi mulțumesc și pe această cale dnei primar Maria Pleșca, de la Voitinel, pentru că m-a însoțit și la această ședință de alegeri,, a punctat doamna Blanari.
Larisa Blanari- lidera social democraților care a făcut organizații locale de femei membre ale PSD

Până la alegerea Larisei Blanari în funcția de președinte al Organizației Județene a Femeilor PSD Suceava, în județ  organizații de femei social democrate erau aproape inexistene.  Conducerile precedete au preferat să stea  pe funcții  și să  aceseze pe funcții pe cu totul alte criterii decât cele de implicare în  politica din județ.

Încă o organizație a femeilor social-democrate în județ: la Vulturești
,,Cu sprijinul dlui primar Cornel Salamaha am organizat alegeri zilele trecute la 𝐕𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 și am reorganizat organizația locală a femeilor social-democrate, președintă fiind aleasă 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐧𝐞𝐥𝐚 𝐙𝐚𝐧𝐜𝐮.
O tânără de profesie asistent medical, mamă a două fetițe, de 6, respectiv 8 anișori, care are un salon de înfrumusețare în Fălticeni. E implicată în multe acțiuni de voluntariat, ajutând atât la biserică, cât și în activități medicale, ca asistentă, atunci când i se cere ajutorul, de către medicul de familie ori de către oameni din sat sau din localitățile învecinate. Petronela își dorește să atragă la rândul ei cât mai multe doamne în OFSD Vulturești și, împreună, să se implice în proiecte pentru comunitatea lor, sprijinindu-l în același timp pe primarul Cornel Salamaha, cel care a convins-o, de altfel, să facă pasul către politică.
Succes, Petronela Zancu! Succes, OFSD Vulturești!,, subliniază Larisa Balanri.