ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Crima oribila. Un barbat a fost decapitat cu harlețul. Oamenii legii cauta autorul

Descoperire macabră în curtea unei gospodării din judeţ. Localnicii au descoperit o crimă oribilă în zorii zilei. Zeci de polițiști din toate structurile IPJ Botoșani au împânzit zona crimei cu hârlețul de sâmbătă dimineață. 

Oamenii legii caută peste tot indicii care ar putea să îi ducă la descoperirea autorului crimei cu hârlețul. Capul victimei a fost găsit complet detașat de trup, la distanță de acesta, în curtea propriei case.

Incidentul groaznic a avut loc în Hlipiceni, judetul Botosani,  în noaptea de vineri spre sâmbătă. Localnicii au descoperit în curtea casei unui vecin trupul acestuia, decapitat. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, locuia singur, iar sâmbătă dimineaţă a fost vizitat de fratele său. Acesta i-a găsit, însă trupul într-o baltă de sânge, cu capul pur și simplu detașat de corp. Omul a sunat speriat la 112, fiind anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, criminalişti, dar şi un procuror. „Cercetările continuă sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă de comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Oamenii legii au împânzit zona şi încearcă să identifice autorul crimei cumplite, care acum este în libertate. Potrivit acestora, există un cerc de suspecți şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Din câte se pare, victima a petrecut cu mai multe persoane în noaptea precedentă în propria casă. S-au consumat cantităţi apreciabile de băuturi alcoolice. Ulterior, este posibil ca între bărbat şi unul dintre invitaţi să fi izbucnit un conflict, care a fost urmat de agresiune.

Victima a fost supusă unei agresiuni extreme, capul fiind complet detaşat, fiind găsit la câţiva metri de corp. Criminaliştii presupun că acesta a fost decapitat cu un hârleţ.

Potrivit anchetatorilor, de la fața locului au fost ridicate un hârleț, o coasă și o toporișcă, toate pline de sânge. “În prezent s-a stabilit un cerc restrâns de posibili autori, la care sunt desfășurare percheziții domiciliare”, a precizat Valeriu Chihaia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. În cercul de suspecți ar fi chiar nașul de cununie al celui ucis.

Oamenii legii au organizat și mai multe filtre pe drumurile din județ și verifică toate autoturismele. Mai mult, la fața locului a fost adus și un câine de urmă din cadrul IPJ Botosani.

sursa:monitoruldebotosani.ro