ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Crima in Vatra Dornei. Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cuțit, violata si decapitata . Criminalul este chiar concubinul acesteia

Crima  in Vatra Dornei. Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cuțit apoi violata si decapitata. Criminalul este chiar concubinul acesteia,potrivit informatiilor nooastre.

Orasul este zguduit de o drama infioratoare.  O dorneanca a fost injunghiata de mai multe ori. Ramasa fara suflare si intr-o balta de sange, femeia a fost violata si apoi, decapitata ,Criminalul este concubinul-  Ștefan Drangoi zis ,,Fane,, din Vatra Dornei, cunoscut ca si mecanic.

Chituta Lăcrămioara, victima este dorneanca care a avut parte de moarte cumplita.  A fost ucisa cu sange rece de cel cu care avea o relație de concubinaj. Informatia a fost confirmata de oamenii legii.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava, fiind conduse de un procuror criminalist.

Ce spun oamenii legii:

– La data de 09.01.2023, ora 12.22, Poliția municipiului Vatra –Dornei a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către  S.J.A. Suceava,  substația Vatra Dornei, cu privire la  faptul că  o femeie găsită în înjunghiată în zona inimii.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul  Poliției municipiului Vatra Dornei, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, iar din primele verificări efectuate, au rezultat următoarele:

In imobilul situat în municipiul Vatra Dornei, strada Căprioarei, județul Suceava, a fost identificată o persoană de sex feminin decedată, înjunghiată în zona inimii.

Din primele cercetări rezultă că autorul infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor este numitul Drangoi Ștefan, concubinul victimei Chituță Lăcrămioara. Autorul a fost identificat la fața locului  și afost reținut pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, s-a solicitat prezența laboratorului criminalistic și sprijin din partea lucrătorilor din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigații Criminale  fiind contactat și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

S-a constituit o echipă operativă din cadrul S.I.C. și Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care s-a deplasat la fața locului stabilind că la data de 09.01.2023, în jurul orei 12.00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict spontan între Drangoi Ștefan și concubina sa Chituță Lăcrămioara, aceștia locuind îmreună la domiciliul acestuia situat în mun. Vatra Dornei, jud. Suceava, str. Căprioarei, de aproximativ  2 ani.

Conflictul a degenerat ocazie cu care Drangoi Ștefan a exercitat acte de violență asupra victimei Chituță Lăcrămioara cu un cuțit, provocându-i o singura leziune în zona anterioară a pieptului care a condus la decesul acesteia.

Numitul Drangoi Ștefan a fost identificat la fața locului, iar în urma audierii acesta a recunoscut fapta comisă și a  indicat  împrejurările comiterii acesteia.

Cadavrul numitei  Chituță Lăcrămioara a fost depus la morgă, urmând ca în cursul zilei de 10.01.2023 fie efectuată autopsia acestuia.

S-a efectuat investigarea tehnico științifică a locului faptei, fiind identificat și ridicat obiectul înțepător, precum și alte mijloace materiale de probă, care vor fi examinate în condiții de laborator.

Față de autorul  Drangoi Ștefan s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore începând cu data de 09.01.2023 ora 20.50, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P J. Suceava.

Urmează ca la data de 10.01.2023 inculpatul Drangoi Ștefan  urmează a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii ”violență în familie” prev. de art.199  din Codul penal raportat la  infracțiunea de “omor” art. 188 din Codul Penal.