ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Crima din Sibiu. Ce spune bărbatul reținut din greșeală: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie”

Gafă uriaşă a anchetatorilor în cazul asasinilor omului de afaceri din Sibiu. Un bărbat nevinovat a fost luat pe sus de poliţişti, încătuşat şi reţinut pentru o noapte. Abia după 12 ore de audieri, procurorul şi-a dat seama că are în faţă persoana greşită. Confuzia ar fi venit de la o informaţie incompletă primită de la unul dintre complicii asasinilor.

Suspectul care ar fi avut legătură cu crima din Sibiu a fost eliberat pentru că polițiștii nu aveau probe. Anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cei 3 bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată, suspecți în cazul crimei din Sibiu. Gafa uriașă a oamenilor legii va fi sancționată în instanță pentru că bărbatul nevinovat îi va da în judecată după ce a fost săltat cu forța și audiat mai bine de 12 ore. Între timp apar noi detalii șocante despre gruparea mafiotă din Sibiu. Hoții au recurs la o metodă barbară de a-l tortura pe Adrian Kreiner. Mai mult, potrivit unor surse, aceiași indivizi ar fi dat o spargere asemănătoare și la un alt om de afaceri din județul Dolj cu patru zile înainte.