ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Crima comisa de sucevean. Mărturiile tatălui fetei de 12 ani, găsită moartă într-o canapea: „I-au luat bijuteriile și le-au lăsat la casa de amanet”

„Vreau să fie amândoi condamnați maxim, să își facă legea datoria față de copilul meu! Pentru că pe copilul meu eu nu pot să îl mai aduc în viață, numai când o să ajung lângă el… Eu nu am nevoie de bani, nu am nevoie de nimic. Eu aveam nevoie de viața copilului meu!

Ce i-a determinat pe amândoi să facă fata asta? Cu ce le-a greșit copilul meu? I-au luat bijuteriile și le-au lăsat la casa de amanet. Pentru ce? I-a cumpărat mama ei vreo bijuterie, sau el, criminalul? Absolut nimic! Eu am dovezi, am facturi de unde i-am cumpărat bijuterii la copilul meu.

De câte ori pleca fetița, căuta să îi ia bijuteriile și să le joace la aparate. Amândoi, atât sunt de pasionați de jocurile la aparate! Cu ce putea să le greșească?”, spune, cu lacrimi în ochi, tatăl fetei.

”Nici în perioada în care a început copilul clasa pregătitoare, nici măcar să se informeze ca o mamă cum merge, cum învață la școală, ce note are. Eu am avut aprobare de la Ministerul Învățământului să stau cu copilul meu în clasă, pentru că nu putea să stea singur. Nu a intrat nici bunica, nici fratele ei, nimeni. Doar tatăl ei. Din ce cauză a căutat să-mi termine copilul, în doi-trei ani în care a luat legătura cu ea?

Eu nu am mai văzut-o demult pe ea, de când a fost odată la Suceava și mi-a adus copilul la Cimitirul Eroilor, când i-am trimis bani de tren. Eu de atunci nu am mai luat legătura cu ea. Dacă o mamă nu era vinovată, cerea autorităților să vină la înmormântarea copilului ei. Nu a venit decât bunica, a stat două ore, de la ora 17:00 până la ora 19:00. A fost doar la priveghi, la cimitirul Tudor Vladimirescu, nu a mai venit la înmormântare. Care a fost situația, nu sunt complice?”, a mai spus acesta.

Criminalul din Berceni, audiat. Ipoteză-bombă în cazul fetiței ucise și ascunse în canapea

Audieri pe bandă rulantă în cazul fetiței de 12 ani omorâtă în sectorul 4 al Capitalei și ascunsă în lada canapelei. Potrivit unor surse Realitatea Plus, amprentele a doi indivizi au fost descoperite de oamenii legii la locul crimei. În aceste condiții, există posibilitatea ca Ilie Șerbuc să fi avut complici. Familia victimei va fi prezentă și ea la Serviciul Omoruri din Capitală pentru a reface filmul tragediei.

Ilie Șerbuc – bărbatul suspectat că a ucis o pe fată de 12 ani și i-a ascuns mai apoi trupul neînsuflețit în lada canapelei, într-un apartament din București, a fost preluat de către Poliția Română, la sfârșitul lunii august, din Olanda.

Crima din Sectorul 4 a îngrozit întreaga țară! Marcel Șerbuc este acuzat că ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale.

Crima ar fi fost comisă chiar în apartamentul pe care acesta îl închiriase într-un bloc din cartierul Berceni. Bărbatul a băgat trupul micuței într-un sac de plastic și l-a ascuns în lada unei canapele, după care a părăsit țara.