administratie

Contract de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea, dotarea și digitalizarea bibliotecilor sucevene, semnat de Gheorghe Flutur

 Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat un contract de 2,5 milioane de euro din fonduri europene, prin care Biblioteca Județeană „I.G. Sbiera” din Suceava, împreună cu alte 29 de biblioteci din județ, beneficiază de finanțare pentru reabilitări, modernizări, dotări, cursuri, dar mai ales pentru digitalizare.
Prin această inițiativă, se asigură simplificarea accesului publicului la serviciile oferite de aceste biblioteci.
Zi de zi avem foarte multă treabă și, în ultima perioadă, am observat că vorbim foarte mult despre utilități, adică despre drumuri, apă, canalizare, construirea de spitale, deci despre utilități pentru populație. Tot despre utilități, și încă ce utilități, cele din cultură: aducem această veste bună, privind un contract de 2,5 milioane de euro pentru bibliotecile sucevene.
Astfel, suntem convinși că va crește numărul cititorilor și al beneficiarilor tuturor serviciilor oferite de aceste biblioteci. Acest principiu al îmbunătățirii accesului la serviciile publice îl vom introduce tot mai consistent în administrație pentru a îmbunătăți accesul și buna comunicare cu populația”, a declarat  Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.