BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

„Contrabandiștii” de bărbați, reținuți lângă granița cu România

In regiunea Transcarpatia  au fost reținute persoane suspecte de contrabandă cu recruți peste graniță. În apropiere de satul Hrușevo, raionul Teaciv, poliția și grănicerii au reținut doi suspecți de trafic de bărbați peste hotare și presupușii lor “clienți”.

Acest lucru a fost raportat pe site-ul web al Poliției Naționale din regiunea Transcarpatia. Potrivit forțelor de ordine, persoanele reținute sunt doi locuitori de 23 și 21 de ani din satul Luh, raionul Rahiv.

“Bărbatul de 23 de ani era organizatorul, iar cel de 21 de ani era responsabil de transportarea clienților cât mai aproape de graniță. Infractorii au stabilit traseul de trecere ilegală prin râul Teresva. Fiecare dintre clienți a plătit 4.500 USD pentru transfer”, se arată în declarație.

Oamenii legii i-au reținut pe bărbați în apropierea graniței cu România. De asemenea, poliția a confiscat un Volkswagen Golf, patru telefoane mobile și bani în valoare de 9.500 de dolari.

Poliția i-a plasat pe cei doi reținuți într-un centru de detenție temporară. Anchetatorii au deschis o procedură penală în temeiul părții 3 a articolului 332 din Codul penal al Ucrainei.